Foto op hout van Fotofabriek.nl

Mijn vader ging onlangs met pensioen. Al weken tobde ik over een leuk cadeau. Toen Fotofabriek mij vroeg om een van hun producten te testen, vielen alle puzzelstukjes op z’n plek.

Ervaring cadeau geven

Cadeaus geven wordt ieder jaar een stukje moeilijker vind ik. Want op een gegeven moment heeft iemand alles wel. Mijn vader is zelfs enorm aan het ontspullen. Omdat hij zo lekker aan het opruimen is, is het niet handig om weer nieuwe spullen aan te slepen. Daarom vind ik het vaak leuker om een ervaring cadeau te doen. Zo hebben we mijn vader al regelmatig een dagje uit met ons gezin cadeau gedaan. Dit keer had ik wel iets heel bijzonders bedacht. En daar was de foto op hout, die ik in samenwerking met Fotofabriek uitkoos, de perfecte voorbode voor.

Foto op hout, aluminium of canvas

Ik koos voor een foto van de Martinitoren, want laten we eerlijk zijn, dat kan altijd. Het fotobewerkingsprogramma van de Fotofabriek was lekker eenvoudig in gebruik en dus was ik snel klaar met het bewerken van mijn foto. Meestal loop ik daar nogal mee te klunzen, dus dat was weer een meevaller. Een foto op canvas vind ik zelf niet zo mooi, smaken verschillen, maar ze verkopen ook foto’s op hout, karton, aluminium, plexiglas etc etc.

Stevig verpakt pakketje

fotofabriek foto spon foto op hout canvas

Mijn bestelling kwam in een stevig verpakt pakketje, inclusief bevestiging. En de afbeelding was precies zoals ik gehoopt had. Nu kon de voorbereiding voor mijn ultieme verrassing echt beginnen. Wat dat is? Dat lees je binnenkort op het blog #cliffhanger.

 

About

No Comments

Leave a Comment