Jongens, ik word altijd zó hebberig als ik bij Handmade Hopes naar binnenloop. Het liefst zou ik de halve winkel opkopen. Mooie vazen, leuke slingers, kleine handgemaakte cadeautjes, knuffels, sieraden, tassen en heleboel bijzondere items. Soms nieuw, soms vintage, maar altijd supertof. En met een bijzonder verhaal.

Toffe plek om te werken en leren

De winkel en werkplaats zijn een leerplek voor jongeren die het niet altijd makkelijk hebben. Ze werken hier onder begeleiding van pedagogisch medewerkers om hun talenten ontwikkelen. Op creatief gebied, maar ook door het aanleren van een dagritme. De jongeren leren verantwoordelijkheid dragen en werken aan hun sociale vaardigheden. Zo vergroot deze leerplek hun kans op een betaalde baan. Ik doe er zelf ook vaak leuke ideetjes op voor de styling van ons huis. En heel fijn: veel items zijn heel goed betaalbaar, dus een origineel item in je huis ligt voor iedereen binnen handbereik. Kortom: win, win, win!

handmade hopes shoppen groningen bijzonder woonshooppen vt wonen decoratie knuffels handgemaakt

handmade hopes shoppen groningen oosterstraat bijzonder wonen decoratie vtwonen

handmade hopes groningen bijzonder shoppen oosterstraat wonen vtwonen decoratie

Handmade hopes voor leuke (kerst)cadeautjes

Tijd om snel langs Handmade Hopes te gaan dus. Voor een verjaardagscadeau, een kraamcadeau of gewoon lekker een cadeautje voor jezelf. Dat vergeet ik zelf nog wel eens sinds ik kinderen heb. Maar dat komt vast iedere moeder bekend voor. Je gaat voor jezelf op pad en komt thuis met van alles, behalve… iets voor jezelf. Bij Handmade Hopes vind je toffe items voor de kinderkamer en voor de woonkamer. Dus als je dan toch losgaat voor je kinderen is voor jezelf kijken nog een heel kleine moeite. Hannah kocht er laatst een geweldig porseleinen meesje voor aan de muur. En zelf kocht ik er al een heel mooie vogelposter in een lijst. Je vindt Handmade Hopes in de Oosterstraat in Groningen.

Show je aankoop!

Ook bij Handmade Hopes geweest? Ik ben superbenieuwd wat je gekocht hebt! Laat een reactie achter of tag me op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.