Ben je al bij Hartendief in de Oosterstraat geweest? Doen! Nou ja, eerst mijn blog even lezen. En dan echt doen! Want, wat een leuke winkel. Mooie en betaalbare kinderkleding, toffe boeken, speelgoed en aardige mensen. Ik werd er blij van.

Hartendief maakt shoppen met kleintjes makkelijker

Bij Hartendief vind je niet alleen leuke kleding, speelgoed en mooie spulletjes, je kunt er ook lekker wat eten en drinken. Aan alles is gedacht. Een mooie speelhoek, goede kinderstoelen en een verschoningsruimte voor je kindje zijn er allemaal. Terwijl het grut met de Duplo speelt, kun jij lekker shoppen. En als de luier vol is of er is honger hoef je dus niet in de stress te schieten. Zeker als je net een baby hebt, is dat erg fijn. Ik vind het echt heel goed dat er steeds meer winkels zijn die zoveel rekening houden met jonge ouders, want zo blijft het ook leuk om erop uit te gaan. Toen Hannah klein was, was dat echt nog niet zo.

kleding hartendief groningen kinderkleding shoppen

hartendief groningen kleding kinderkleding shoppen

hartendief groningen kinderkleding kleding shoppen

kleding kinderkleding hartendief groningen shoppen

Leuke kleding voor meisjes en jongens

Hartendief verkoopt als enige winkel in de binnenstad het merk Name-it. Dat is een van mijn favoriete merken voor de meisjes. Het is leuk en vaak net even anders, blijft eindeloos mooi in de was en je koopt het voor een fijne prijs. Hartendief verkoopt daarnaast o.a. Little Miss Juliette, Kiezeltje, Claesen’s, Tumble ’n dry en Moodstreet. Wat mij ook echt opviel was het leuke aanbod voor jongens. Ik krijg altijd het idee dat jongensmoeders veel harder hun best moeten doen voor leuke outfits. Voor meisjes is het aanbod enorm groot en kleurrijk, terwijl jongens toch vaak veroordeeld zijn tot grijs en donkerblauw. Waar niets mis mee is, tenzij je een kleurtje wilt en het niet kunt vinden. Bij Hartendief dus wel. Alle kleding is verkrijgbaar van maat 50 tot en met maat 128.

kinderkleding kleding shoppen hartendief groningen

hartendief groningen kl;eding kindekrleding shoppen

kinderkleding kleding shoppen hartendief groningen

Hartendief komt recht uit het hart

Liesbeth, eigenaresse van Hartendief, heeft heel bewust de keuze gemaakt om te starten met haar winkel. Ze komt uit de financiële wereld en heeft daarna het roer helemaal omgegooid. Supermooi dat ze zo haar hart gevolgd heeft en haar droom heeft waargemaakt. Dat maakt denk ik ook dat alles klopt in de winkel. Van inrichting tot assortiment, alles is met zorg en liefde gedaan. Dat kan ook alleen als je hart erin zit. Precies daarom is het ook zo leuk om te shoppen bij lokale ondernemers.

hartendief groningen shoppen kinderkleding kleding

Ben jij al bij Hartendief geweest?

Je vindt Hartendief in de Oosterstraat 8 in Groningen. Wat mij betreft is het echt een aanrader! Ben jij al bij Hartendief geweest? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.