Ik ben altijd supernieuwsgierig naar de babykamers van andere mensen. Jij misschien ook wel. Daarom laat ik je onze babykamer zien. Hij is, eindelijk, helemaal af. Op de baby na dan. Die kan ieder moment geboren worden, spannend!

Babykamer in pastel

Ik ben erg fan van de pasteltinten die je op dit moment overal ziet. Heerlijk zoetsappig. Toen we hoorden dat de baby een meisje is, kreeg ik meteen allerlei ideeën voor de inrichting van het kamertje. Mijn favoriet is het wolkenlampje van A little lovely company. En mijn zwaarbevochten zwanenposter, waar ik bij de sample sale van A little lovely company nog behoorlijk lang voor in de rij heb gestaan. Helemaal de moeite waard nu ik hem zo ingelijst aan de muur zie hangen. Een leuk kamertje hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Ik combineerde een aantal artikelen van A little lovely company met Action, Leenbakker, Ikea, Prenatal, Handmade Hopes en Sostrene Grene.

baby babykamer knuffel ikea boekenrekjes a little lovely company posters poster nursery babyroom

baby babykamer babyroom nursery a little lovely company ikea zwaan poster zwanen handmade hopes vogels vogel bird porselein

baby babyroom babykamer nursery tekening kindertekening drawing zusje ikea plankjes

Familiewieg met zelfgehaakt dekentje

De wieg is familiebezit. Mijn vriend heeft er vroeger zelf in gelegen. Ook Hannah en haar neefjes en nichtjes hebben de wieg gebruikt. Nu is hij na 5 jaar en veel kindjes weer terug bij ons. Het is zo’n prachtig zoet schommelwiegje. ’s Nachts leggen we de baby in de co-sleeper bij ons. Wel zo handig. Maar voor de kleine dutjes overdag is deze wieg echt ideaal, zeker omdat er wieltjes onder zitten. Zo heb ik de baby altijd in de buurt. Natuurlijk hoort er een zelfgehaakt dekentje in de wieg. Ik probeerde een voor mij nieuwe steek uit, de sterrensteek. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Het dekentje is heerlijk zacht en past helemaal in het kamertje.

wieg baby wiegje babykamer nursery dekentje babydekentje blanket baby blanket garen yarn gehaakt haken crochet star stitch sterrensteek

babykamer mobile nursery babyroom baby wieg wiegje hemeltje a little lovely company regenboog rainbow

Ook zo’n mooie babykamer?

Ik zei het al: ik ben gek op binnenkijkers. Tag me op Instagram voor een foto van jouw babykamer! Nog even een overzichtsplaatje van de onze. Wij zijn er klaar voor!

baby babykamer babyroom nursery a little lovely company wieg ikea prenatal banner word banner letterbanner pastel

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.