Lang niet gezien! (ik ben terug!)

suze baby update groningen

Goed. Dat is even geleden. Waarbij ‘even’ een understatement is. Ik wilde wel bloggen, maar het leven, en vooral Suze, wilde iets anders. En dus stond Stadsvrouw even op een lager pitje. Ik vertel je graag hoe het nu met ons gaat!

Suze aan de lopende band ziek

De afgelopen tijd stond in het teken van sussen, kussen, troosten en knuffelen. Na mijn zwangerschapsverlof ging ik weer aan het werk. Suze ging naar het kinderdagverblijf. Dat bleek voor haar geen ideale oplossing. Dat lag overigens niet aan het kinderdagverblijf. Ze vond het er prachtig en ze had heel lieve leidsters. Ze was alleen aan de lopende band ziek. Dat ging van kwaad tot erger. Buikgriep, verkoudheid, maar ook oorontsteking, de zesde ziekte en onverklaarbare koortsaanvallen. Ik meldde haar erg vaak ziek en ze had geen weerstand meer over. Toen ze in het ziekenhuis belandde met pseudokroep besloten we om te stoppen met het kinderdagverblijf. Hoe leuk ook, haar lijfje hield het niet vol. Dat verklaart meteen waarom er van bloggen dus helemaal niets terechtkwam.

Duoproductie van Stadsvrouw en Stadsvrouwtje

Gelukkig gaat het nu echt een stuk beter met haar. En dus heb ik waanzinnig veel zin om het bloggen weer op te pakken. Met Suze bij me. Stadsvrouw en Stadsvrouwtje samen op pad. De komende tijd zijn de blogs dus een duoproductie 😉 We starten rustig weer op, dus hou de website goed in de gaten, er komen weer nieuwe artikelen aan. Iets minder vaak, maar nog net zo leuk.

Heb je een tip?

Kijk, ik ben er natuurlijk even uit geweest en ik heb ongetwijfeld dingen gemist. Heb jij een toffe tip voor een artikel? Laat het me dan vooral weten! Verzoekjes kun je mailen of in een reactie onder het artikel plaatsen. Nieuwe inspiratie voor een artikel is altijd welkom. Dus, kom maar door!

About

No Comments

Leave a Comment