De lente hangt in de lucht. Voelen jullie het ook? Het is nog koud, maar als je even uit de wind staat en de zonnestralen op je gezicht voelt, weet je dat het niet lang meer kan duren. Ook op Landgoed de Braak is de lente in aantocht: een heerlijk plekje om te wandelen in de lentezon.

Rust en ruimte net buiten Groningen

Landgoed de Braak ligt in Paterswolde, zo’n 10 minuten met de auto vanaf Groningen. Het is echt een fijn bos om te wandelen. Het is er rustig en ruim, zelfs als er veel mensen zijn. Voor de kinderen is er een Huttenbos. Daar hoeven ze niet op de paden te lopen, maar mogen ze sjouwen met takken, in de blaadjes duiken, natuurlijk een hut bouwen en gewoon lekker donderjagen. Zijn ze nog niet uitgespeeld? Op het landgoed vind je een doolhof, wat ook leuk is voor de wat oudere kinderen.

huttenbos bos landgoed de braak groningen wandelen zon lente pasen

Ogen dicht en genieten maar

Wij wandelden samen met de hele familie door het bos voor de verjaardag van F. Het leek ons leuk om in plaats van een feestje thuis er eens lekker op uit te gaan. Hannah speelde verstoppertje met haar neefjes en nichtjes, er werd driftig gestampt in de plassen en niemand bleef schoon. Precies zoals het hoort na een goede boswandeling. Hoewel het echt koud was, was het toch volop genieten om met elkaar door het bos te lopen verder niets te hoeven. Alleen maar af en toe stilstaan, je ogen dichtdoen en genieten van de zon.

lente wandelen landgoed de braak groningen paterswolde zon pasen

Je vindt Landgoed de Braak aan de Hoofdweg 268 in Paterswolde.

Heb jij ook zo’n zin in de lente?

De lente: wij zijn er helemaal klaar voor. Ga jij binnenkort ook wandelen op Landgoed de Braak? Laat een reactie achter of tag me op Instagram, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.