We gingen naar de verloskundige en bespraken de bevalling. Geen wonder dat ik daarna kroketten nodig had, die bij ’t Feithhuis croquetten heten, om het leed een beetje te verzachten. Dat lukte heel aardig.

Geen zin, wel vertrouwen

Mijn vorige bevalling was op z’n zachtst gezegd niet zo’n succes. Lang, ellendig, maar gelukkig wel met een mooi resultaat. Dit keer ga ik voor de ingekorte versie en hoewel je daar als barende vrouw helemaal niets over te zeggen hebt, maakten we met de verloskundige een plan. Bij mijn verloskundigenpraktijk zijn ze daar echt goed in, fijne plannen maken, meedenken en vooral veel vrijheid geven aan de invulling van je bevalling. Zitten, liggen, bed, bad: bijna alles kan en mag, zolang het met jou en de baby maar goed gaat. De hele zwangerschap word ik al geweldig begeleid door de dames van La Vie en ondanks mijn eerdere heftige ervaring zie ik het met hun hulp wel zitten. Ik heb er geen zin in, maar wel vertrouwen en dat is al best wat.

Croquetten bij ’t Feithhuis

Maar goed, na die hele intensieve sessie wilde ik maar een ding: eten. Lekker eten. Goed eten. Gezellig eten. Eten en even vergeten. Dus de geliefde en ik gingen naar ’t Feithhuis. Ik was er al eens eerder geweest, maar had er nog nooit geluncht. Er stonden kroketten op het menu, pardon, croquetten, en ja, die wilde ik heel graag proeven. Ik raad je aan hetzelfde te doen. Het was lekker. Maar dan ook echt lekker. Met veel vlees en heel stevig, echt de luxe variant van de kroket, vandaar de naam denk ik.

kroket kroketten croquetten feithhuis groningen lunch lunchen

Netjes, maar een beetje ouderwets

De inrichting van ’t Feithhuis is niet helemaal mijn smaak. Iets te klassiek. Netjes wel en er is ook niks mis mee. Maar ik hou wel van iets meer licht en luchtigheid in het interieur en dat vind je daar niet. ’t Feithhuis had een mooie tuin, maar met de bouwput van het Groninger Forum er direct achter heeft dat wel wat aan charme ingeleverd.

feithhuis groningen lunchen

feith-4_Fotor feithhuis lunch groningen lunchen

Kom jij wel eens bij ’t Feithhuis?

Lunchen bij ’t Feithhuis is gezellig en als je in Groningen woont, of er regelmatig komt, hoor je dat eigenlijk gewoon een keer gedaan te hebben. Wat vind jij van ’t Feithhuis en wat is volgens jou een aanrader op de kaart? Laat een reactie achter, hier of op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.