Hoi, ik ben Suzanne. Op stadsvrouw.nl schrijf ik over het leven in de fijnste stad van Nederland: Groningen. Dat vind ik niet alleen, steeds meer mensen ontdekken dat mijn stad ontzettend de moeite waard is. Daar draag ik met mijn blog graag aan bij, want ik geloof echt in de toekomst van Groningen. De Stad tintelt en bruist en is tegelijk gemoedelijk. Het is thuis. Mijn thuis.

De leukste plekjes van Groningen

Op mijn blog neem ik je mee de stad in. Zo ontdek je de leukste winkeltjes, plekken om koffie te drinken of een hapje te eten. Een voorproefje, want Groningen beleef je pas écht als je hier bent. Wat ik je ontzettend aanraad! Een tripje naar Stad is het ideale weekendje weg of een dagje uit. Mijn artikelen zijn dan ook superhandig om je bezoekje voor te bereiden.

Volg me op social media

Ik deel mijn artikelen graag op social media. Via mijn Facebookpagina blijf je altijd op de hoogte en op Instagram deel ik regelmatig foto’s. Zo mis je nooit meer een update en lees je leuke extra’s. Kortom: liken en volgen!

Samenwerken?

Wil je dat ik mijn lezers ook eens meeneem naar jouw winkel, koffietentje of restaurant? Dan schrijf ik graag een gesponsord artikel voor je. Ik schrijf alleen blogs over toffe diensten, winkels, restaurants of producten die uit Groningen komen of een link met Stad hebben.

Stadsvrouw is een onderdeel van Tekstschrijver Groningen. Ga naar mijn zakelijke website voor meer informatie.