De Pastafabriek: daar wilde ik al een tijdje naar toe. Gelukkig zag vriendin M. dat ook wel zitten en dus besloten we de gelegenheid aan te grijpen om even lekker bij te praten. Onze afspraken zijn altijd erg gezellig, dus nog voor de pizza’s klaar waren zaten we al in een goed gesprek.

In de rij voor pizza of pasta

De Pastafabriek is een zelfbedieningsrestaurant. Bij binnenkomst krijg je een kaart waarop het personeel achter de counter je bestelling afstreept. Er is een bar voor pizza’s en een bar voor pasta. Het is slim om even met je tafelgenoten te overleggen wat je gaat eten, tenminste, als je tegelijk wilt eten. De bereidingstijd en de wachttijd per rij verschillen soms behoorlijk. Wij wilden graag samen eten en kozen daarom beide voor pizza en een salade. Als je naar huis gaat, lever je je kaart in en reken je je eten en drinken af.

de pastafabriek groningen pasta pizza eten

Lekker eten voor een prima prijs

De prijzen liggen erg laag bij de Pastafabriek, waardoor er veel studenten en jongeren zitten. Dat is natuurlijk geen probleem, behalve dat we ons een beetje oud voelden ;-). Gelukkig hadden we comfort food besteld en eerlijk: de pizza was echt lekker. En groot ook. We hadden zelfs geen plek meer voor zo’n lekker toetje. We ontdekten wel dat de Pastafabriek niet de ideale plek is om bij te kletsen. Daarvoor is het iets te rumoerig.

de pastafabriek groningen pasta pizza lekker eten

de pastafabriek groningen pasta pizza toetje lekker eten

Aanrader als je weinig tijd hebt

Aanrader? Als je niet lang kunt of wilt tafelen zeker wel. Dit restaurant is prima geschikt als afsluiter van een dagje shoppen in Groningen. Of als je na je werk nog door moet, maar toch goed wilt eten. Of met kinderen: want alles gaat wel lekker vlot en druk is het er toch al. Voor een bijkletsdate zijn er gelukkig genoeg andere leuke plekjes in Groningen. Wij gingen na onze pizza naar Café Hooghoudt.

Je vindt de Pastafabriek in de Stoeldraaierstraat 25. Bekijk hier de menukaart.

Ben jij in de Pastafabriek geweest?

Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Laat een reactie achter of tag me op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.