Wat zijn we blij, wat zijn we trots. Onze lieve kleine Suze is geboren. Eindelijk, maar toch. Na precies 42 weken zwangerschap kwam ze op 21 augustus gezond ter wereld.

Genieten van onze Suze

Een prachtig meisje is het, dat groeit als kool. We genieten volop van haar en de tijd gaat ook dit keer veel te snel. Ze lacht, maakt geluidjes, speelt en ontdekt steeds een stukje meer van de wereld. Haar grote zus is zo trots als een pauw en zorgt voor haar als een klein moedertje. Kortom: we zijn gelukkig!

Verlof

De komende weken heb ik nog lekker verlof. Ik probeer zo vaak mogelijk te wandelen met Suze, lekker in de frisse lucht. We lezen boekjes, dat vindt ze al verrassend leuk, ik draag haar in de draagzak als ze niet wil slapen (en snuffel stiekem in haar haartjes die zo heerlijk ruiken), we dansen op Kinderen voor Kinderen met Hannah en knuffelen heel wat af. En tussendoor doe ik soms een was. Of ik haal ergens een doekje over. Zolang er elke avond eten op tafel staat, we schone kleren dragen en de kinderen gelukkig zijn, ben ik dat ook. Al het andere komt wel weer.

baby wandelen maxi cosi newborn suze

Volg me op Facebook

Ben je benieuwd hoe het ons verder vergaat? Volg me dan op Facebook en mis geen update meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.